Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie z Parówka jest idealna przystawką na różne imprezy np.imieniny.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć. Pokroić na Male kwadraty. W jednym opakowaniu powinno wyjść mniej więcej 12 kwadratow. Na każdym kwadracie rozsmarowac Ketchup ,musztardę bądź sos czosnkowy . Na sos umieścić starty ser . Parowke przekroic na pól i dać na ser . Ciasto zawinac. I tak z każdym kwadracikiem po kolei .
Nagrzac piekarnik do 180°C . Na blaszcze dać papier do pieczenia. Na blaszce ulozyc zwiniete Ciasto francuskie. W miseczce rozrzepac jajko. Namoczyc pedzelek w jajku i smarować każde Ciasto francuskie. Ponacinac nożem .na gorze posypać bazylia. Piec aż sie zarumieni.