Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu i przepyszna sałatka! Przepis pochodzi z bloga http://patesucree.wordpress.com/
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 813
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 813
Składniki
Szpinak myjemy, suszymy, rozkładamy na talerzu (lub w misce) i posypujemy solą i pieprzem.
Truskawki kroimy na plasterki i układamy na liściach. Mandarynki, połowę pomarańczy i mozzarellę kroimy w kostkę i dodajemy do szpinaku z truskawkami. Posypujemy migdałami.
W miseczce mieszamy sok z połowy pomarańczy, jogurt, miód i polewamy powstałym dressingiem naszą sałatkę.