Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu i przepyszna sałatka! Przepis pochodzi z bloga http://patesucree.wordpress.com/
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 101
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1021
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 49
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 101
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1021
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 49
Składniki
Szpinak myjemy, suszymy, rozkładamy na talerzu (lub w misce) i posypujemy solą i pieprzem.
Truskawki kroimy na plasterki i układamy na liściach. Mandarynki, połowę pomarańczy i mozzarellę kroimy w kostkę i dodajemy do szpinaku z truskawkami. Posypujemy migdałami.
W miseczce mieszamy sok z połowy pomarańczy, jogurt, miód i polewamy powstałym dressingiem naszą sałatkę.