Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, za którą większość osób nie przepada.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14555
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19617
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14555
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19617
Składniki
Kaczkę gotujemy razem z warzywami. Po ugotowaniu części kaczki i włoszczyznę wyjmujemy z bulionu.
Krew zaprawiamy łyżeczką soku z cytryny i 1 łyżkę stołową mąki. Dodajemy cukier. Zaprawioną krew dodajemy do rosołu. Czekamy aż się zagotuje. Doprawiamy do smaku.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Danie posypujemy posiekaną pietruszką. Gotowe.