Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe Żelki Owocowe Gotowe w kilka minut Zdrowe Słodycze dla twojego dziecka Bez żelatyny, bez konserwantów
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3758
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 702
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3758
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3808
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 702
Składniki
W rondelku zagotowuję wodę, dodaję sok, mieszam. Powoli wsypuję (ciągle mieszając) agar-agar i intensywnie mieszam do całkowitego rozpuszczenia. Rozlewam do silikonowych foremek na lód. Wstawiam do lodówki do stężenia. Gotowe!
Do żelków można użyć każdego innego soku, lub mieszanki soków. Jeśli chodzi o konsystencję, to myślę, że to kwestia indywidualna i każdy z was dojdzie do własnej perfekcji. Smacznego!