Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podam przepis na podstawowy majonez, dodając do niego chrzan lub czosnek uzyskamy odmiany smakowe
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
jajko zmiksować z musztardą mikserem na wysokich obrotach, dolewać cienką strużką olej i miksować na najwyższych obrotach. Nalezy pamiętać o tym aby wszystkie produkty były z lodówki inaczej majonez się rozwarstwi. Jeśli ktoś chce dodać chrzan , czosnek lub keczup uzyska majonez smakowy.. Majonez jest super do sałatek, jajek i innych potraw a jest pewność że bez konserwantów.