Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podam przepis na podstawowy majonez, dodając do niego chrzan lub czosnek uzyskamy odmiany smakowe
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 540
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11047
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 540
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11047
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13479
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2736
Składniki
jajko zmiksować z musztardą mikserem na wysokich obrotach, dolewać cienką strużką olej i miksować na najwyższych obrotach. Nalezy pamiętać o tym aby wszystkie produkty były z lodówki inaczej majonez się rozwarstwi. Jeśli ktoś chce dodać chrzan , czosnek lub keczup uzyska majonez smakowy.. Majonez jest super do sałatek, jajek i innych potraw a jest pewność że bez konserwantów.