Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny na obiad i imprezy
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
filety z kurczaka pokroic na srednio-cienkie paski.z maki,wody dodajac sol, pieprz i alkohol przygotowujemy ciasto o konsystencji gestej smietany.nastepnie pokrojone filety obtaczamy w pozostalej mace,moczymy w ciescie i wrzucamy na rozgrzany olej.smazymy do momentu az ciasto sie zezloci.w porze obiadowej najlepiej podawac z frytkami i surowka z bialej kapusty;na zakaske:z sosem czosnkowym lub sweet chilli.