Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z farszem z mięsa mielonego.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5795
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 448
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5795
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154772
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 448
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni z cebula, można dodać jakieś warzywa np. paprykę. Doprawiamy wedle uznania.
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty/prostokaty i układamy ma nich mięso. Ja położyłam na mięsie plasterek mozarelli można jakoś żółty ser lub pominąć.
Sklejamy pierożki. Smarujemy jajkiem i wkładamy do piekarnika na 20 min do 30 min.