Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z farszem z mięsa mielonego.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22821
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15240
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45905
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22821
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15240
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4938
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45905
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni z cebula, można dodać jakieś warzywa np. paprykę. Doprawiamy wedle uznania.
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty/prostokaty i układamy ma nich mięso. Ja położyłam na mięsie plasterek mozarelli można jakoś żółty ser lub pominąć.
Sklejamy pierożki. Smarujemy jajkiem i wkładamy do piekarnika na 20 min do 30 min.