Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z farszem z mięsa mielonego.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4599
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8305
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13139
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 464
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4599
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8305
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13139
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 464
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni z cebula, można dodać jakieś warzywa np. paprykę. Doprawiamy wedle uznania.
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty/prostokaty i układamy ma nich mięso. Ja położyłam na mięsie plasterek mozarelli można jakoś żółty ser lub pominąć.
Sklejamy pierożki. Smarujemy jajkiem i wkładamy do piekarnika na 20 min do 30 min.