Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki z farszem z mięsa mielonego.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326848
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12140
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17080
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326848
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12140
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17080
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni z cebula, można dodać jakieś warzywa np. paprykę. Doprawiamy wedle uznania.
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty/prostokaty i układamy ma nich mięso. Ja położyłam na mięsie plasterek mozarelli można jakoś żółty ser lub pominąć.
Sklejamy pierożki. Smarujemy jajkiem i wkładamy do piekarnika na 20 min do 30 min.