Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinne czy towarzyskie spotkanie proponuję znakomite kanapeczki z łososiem, kawiorem i marynowanymi cebulkami:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Z tostów wykroić kółka, zrumienić w tosterze lub piekarniku w temperaturze 180°C przez 5 minut. Cytrynę sparzyć, przekroić na połowę. Jedną połówkę pokroić w cząstki, a z drugiej wycisnąć sok. Cebulki osączyć. Tosty ułożyć na półmisku. Plasterki łososia zwinąć, ułożyć na tostach i skropić sokiem z cytryny. Następnie udekorować kawiorem, cebulkami i gałązkami koperku. Obok ułożyć cząstki cytryny:) Do tostów można podać majonez wymieszany z kilkoma łyżkami soku z cytryny i drobno posiekaną cebulą.