Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinne czy towarzyskie spotkanie proponuję znakomite kanapeczki z łososiem, kawiorem i marynowanymi cebulkami:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 550
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13484
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2739
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 550
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13484
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2739
Składniki
Z tostów wykroić kółka, zrumienić w tosterze lub piekarniku w temperaturze 180°C przez 5 minut. Cytrynę sparzyć, przekroić na połowę. Jedną połówkę pokroić w cząstki, a z drugiej wycisnąć sok. Cebulki osączyć. Tosty ułożyć na półmisku. Plasterki łososia zwinąć, ułożyć na tostach i skropić sokiem z cytryny. Następnie udekorować kawiorem, cebulkami i gałązkami koperku. Obok ułożyć cząstki cytryny:) Do tostów można podać majonez wymieszany z kilkoma łyżkami soku z cytryny i drobno posiekaną cebulą.