Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinne czy towarzyskie spotkanie proponuję znakomite kanapeczki z łososiem, kawiorem i marynowanymi cebulkami:)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Z tostów wykroić kółka, zrumienić w tosterze lub piekarniku w temperaturze 180°C przez 5 minut. Cytrynę sparzyć, przekroić na połowę. Jedną połówkę pokroić w cząstki, a z drugiej wycisnąć sok. Cebulki osączyć. Tosty ułożyć na półmisku. Plasterki łososia zwinąć, ułożyć na tostach i skropić sokiem z cytryny. Następnie udekorować kawiorem, cebulkami i gałązkami koperku. Obok ułożyć cząstki cytryny:) Do tostów można podać majonez wymieszany z kilkoma łyżkami soku z cytryny i drobno posiekaną cebulą.