Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 69
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4314
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 69
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4314
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2591
Składniki
jajka ugotować na twardo wystudzić
przekroić na pół i wyjąć zółtka
pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody
cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić
pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem
dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać
farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO