Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Składniki
jajka ugotować na twardo wystudzić
przekroić na pół i wyjąć zółtka
pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody
cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić
pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem
dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać
farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO