Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
jajka ugotować na twardo wystudzić
przekroić na pół i wyjąć zółtka
pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody
cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić
pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem
dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać
farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO