Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7909
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1189
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13680
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7909
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1189
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13680
Składniki
jajka ugotować na twardo wystudzić
przekroić na pół i wyjąć zółtka
pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody
cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić
pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem
dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać
farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO