Do góry

Przekąski Przepis na:

FASZEROWANE JAJKA

FASZEROWANE JAJKA

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 32

Dodano:

Odsłon: 1874

szybko i tanio

Składniki

  • jajka, 6 szt
  • pieczarki, 0.25kg może być wiecej
  • cebula, 1szt
  • majonez
  • sól,pieprz, do smaku
> 6 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
FASZEROWANE JAJKA

Przygotowanie

  1. jajka ugotować na twardo wystudzić

  2. przekroić na pół i wyjąć zółtka

  3. pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody

  4. cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić

  5. pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem

  6. dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać

  7. farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń