Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7480
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2422
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7480
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2422
Składniki
jajka ugotować na twardo wystudzić
przekroić na pół i wyjąć zółtka
pieczarki obrać drobno pokroić i smażyć na maśle do odparowania wody
cebule drobno pokroić i dodac do pieczarek smażyć razem aż cebula sie zeszkli troche posolić i popieprzyc przestudzić
pieczarki z cebulą dodac do żółtek i pognieść widelcem
dodać majonez doprawic sola i pieprzem wymieszać
farszem wypełnic połówki jajek-SMACZNEGO