Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzis moje paszteciki bedą ze wszystkim co mam w lodowce :) czyli: Pasztet pomidorowy, paprykowy i czosnkowy Parówki Białe cienkie kiełbaski Ser żółty.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33471
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 82
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 225
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33471
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 82
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 225
Składniki
Ciasto pokroiłam na 8 kawałków każdy może pokroić jak chce rozmiar dowolny. Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdy kawałek ciasta. Nakłada,Y pasztet i zawijamy. Na koniec smarujemy jajkiem już zawinięte żeby ładnie sie przyrumieniło. Piekarnik na 200 stopni pieczemy około pół godziny. Smacznego :)