Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzis moje paszteciki bedą ze wszystkim co mam w lodowce :) czyli: Pasztet pomidorowy, paprykowy i czosnkowy Parówki Białe cienkie kiełbaski Ser żółty.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
Składniki
Ciasto pokroiłam na 8 kawałków każdy może pokroić jak chce rozmiar dowolny. Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdy kawałek ciasta. Nakłada,Y pasztet i zawijamy. Na koniec smarujemy jajkiem już zawinięte żeby ładnie sie przyrumieniło. Piekarnik na 200 stopni pieczemy około pół godziny. Smacznego :)