Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, tanie i szybkie:)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2533
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1910
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1666
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1598
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2533
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1910
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1666
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1598
Składniki
Ciasto rozkładamy, wycinamy foremką serduszka. Na jedno serduszko kładziemy jeden „ząbek” mandarynki, przykrywamy drugim serduszkiem. Sklejamy boki. Kładziemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy na złoty kolor w piekarniku nagrzanym na 170 stopni. Można podać polane jogurtem i sokiem.
Jeśli ktoś potrafi, oczywiście może zrobić sam ciasto francuskie z własnego ulubionego przepisu.