Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i aromatyczna przekąska.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10288
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 94
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 80
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 886
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10288
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 94
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 80
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 886
Składniki
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia. Podajemy na ciepło. Smacznego