Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i aromatyczna przekąska.
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia.
Podajemy na ciepło.
Smacznego
Przepis dla wszystkich, którzy uwielbiają połączenie kontrastujących smaków:...
Odsłon: 1033
Proste i pewnie wielu z Was znane zapiekane gruszki z serem pleśniowym i orze...
Odsłon: 828
Ja dziś miałem jeszcze ochotę na jakiś orzeźwiający napój. Jest nim lemoniada...
Odsłon: 29
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 1691
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 1522
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 133
Cacio e pepe jest rzymskim daniem i oznacza dosłownie „ser i pieprz”. Ten min...
Odsłon: 1569
Ja dziś miałem jeszcze ochotę na jakiś orzeźwiający napój. Jest nim lemoniada...
Odsłon: 29
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 1691
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 1522
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 133
Cacio e pepe jest rzymskim daniem i oznacza dosłownie „ser i pieprz”. Ten min...
Odsłon: 1569
Składniki
Obieramy gruszki, usuwamy gniazda nasienne i dzielimy na połówki
W miejsce gniazd nasiennych wsypujemy potarty żółty ser (można wykorzystać ścinki różnych serów lub pleśniowy).
zawijamy plastrem lub dwoma szynki parmeńskiej lub innej dojrzewającej.
Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut w 175*C aż do zrumienienia. Podajemy na ciepło. Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Awanturka z makrelą
Przekąski
Pasta z bakłażanów i orzechów nerkowca
Przekąski
Gofry z cukinii
Przekąski
Pieczarki faszerowane
Awanturka z makrelą
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 1691
Pasta z bakłażanów i orzechów nerkowca
Pyszna, kremowa i aromatyczna pasta z pieczonych bakłażanów oraz orzechów ner...
Odsłon: 78