Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie smaków jest bardzo ciekawe. Marchewka, pomidor i zamiast przypraw herbata.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Kroimy marchewkę na większe kawałki, pomidory na pół. Rozgrzewamy patelnie i topimy masło. Następnie dodajemy marchewkę i smazymy na wolnym ogniu aż będzie miękka. Potem dodajemy pomidory, chwile smarzymy. Dodajemy sól i pieprz oraz herbate i dusimy pzrze kilka minut. Podajemy z czerwonym winem.