Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąski na każdą okazje.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3870
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3870
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy kroimy na połówki odzielamy żółtka od białek, żółtka mieszamy z łyżką śmietany i majonezu na papkę, dodając drobno posiekaną pietruszkę. Faszerujemy połowę ugotowanych jajek.
3 rzodkiewki mieszamy z tuńczykiem, majonezem i łyżką śmietany świeżą bazylią doprawiając i faszerujemy resztę jajek.
Boczek nawijamy na rolki do ciastek wstawiamy do piekarnika na 15min. 220st. Ogórka i 2 rzodkiewki ścieramy na dużej tarce dodając łyżkę śmietany przyprawiając solą i pieprzem. Gdy boczek ostygnie faszerujemy ogórkiem i rzodkiewką wstawiamy do lodówki na pół godziny.