Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąski na każdą okazje.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy kroimy na połówki odzielamy żółtka od białek, żółtka mieszamy z łyżką śmietany i majonezu na papkę, dodając drobno posiekaną pietruszkę. Faszerujemy połowę ugotowanych jajek.
3 rzodkiewki mieszamy z tuńczykiem, majonezem i łyżką śmietany świeżą bazylią doprawiając i faszerujemy resztę jajek.
Boczek nawijamy na rolki do ciastek wstawiamy do piekarnika na 15min. 220st. Ogórka i 2 rzodkiewki ścieramy na dużej tarce dodając łyżkę śmietany przyprawiając solą i pieprzem. Gdy boczek ostygnie faszerujemy ogórkiem i rzodkiewką wstawiamy do lodówki na pół godziny.
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 35
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 12
Szybkie, pyszne, zdrowe danie dla makaronożerców takich jak ja :) Razowe fusi...
Odsłon: 158
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 362
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 35
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 12
Szybkie, pyszne, zdrowe danie dla makaronożerców takich jak ja :) Razowe fusi...
Odsłon: 158
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 362
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy kroimy na połówki odzielamy żółtka od białek, żółtka mieszamy z łyżką śmietany i majonezu na papkę, dodając drobno posiekaną pietruszkę. Faszerujemy połowę ugotowanych jajek.
3 rzodkiewki mieszamy z tuńczykiem, majonezem i łyżką śmietany świeżą bazylią doprawiając i faszerujemy resztę jajek.
Boczek nawijamy na rolki do ciastek wstawiamy do piekarnika na 15min. 220st. Ogórka i 2 rzodkiewki ścieramy na dużej tarce dodając łyżkę śmietany przyprawiając solą i pieprzem. Gdy boczek ostygnie faszerujemy ogórkiem i rzodkiewką wstawiamy do lodówki na pół godziny.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Przekąski
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 108
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Domowy smalczyk do chleba z cebulką, kwaśnymi jabłkami, kiełbasą i odrobiną m...
Odsłon: 164