Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąski na każdą okazje.
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5458
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2468
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2213
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 941
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5458
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2468
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2213
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 941
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy kroimy na połówki odzielamy żółtka od białek, żółtka mieszamy z łyżką śmietany i majonezu na papkę, dodając drobno posiekaną pietruszkę. Faszerujemy połowę ugotowanych jajek.
3 rzodkiewki mieszamy z tuńczykiem, majonezem i łyżką śmietany świeżą bazylią doprawiając i faszerujemy resztę jajek.
Boczek nawijamy na rolki do ciastek wstawiamy do piekarnika na 15min. 220st. Ogórka i 2 rzodkiewki ścieramy na dużej tarce dodając łyżkę śmietany przyprawiając solą i pieprzem. Gdy boczek ostygnie faszerujemy ogórkiem i rzodkiewką wstawiamy do lodówki na pół godziny.