Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie pyszne i inaczej podane!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie,obieramy i kroimy na pół
Robimy sos:ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę,dodajemy posiekane pieczarki i osączony groszek(troszkę groszku zostawiamy do dekoracji)
Majonez mieszamy ze śmietaną,doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z pokrojonymi drobno składnikami
Gotowy sos podajemy z jajkami i dekorujemy pozostałym groszkiem
Smacznego!!!