Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie pyszne i inaczej podane!!!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2267
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11202
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2220
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2267
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11202
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2220
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie,obieramy i kroimy na pół
Robimy sos:ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę,dodajemy posiekane pieczarki i osączony groszek(troszkę groszku zostawiamy do dekoracji)
Majonez mieszamy ze śmietaną,doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z pokrojonymi drobno składnikami
Gotowy sos podajemy z jajkami i dekorujemy pozostałym groszkiem
Smacznego!!!