Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie pyszne i inaczej podane!!!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2686
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1245
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2686
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1245
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie,obieramy i kroimy na pół
Robimy sos:ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę,dodajemy posiekane pieczarki i osączony groszek(troszkę groszku zostawiamy do dekoracji)
Majonez mieszamy ze śmietaną,doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z pokrojonymi drobno składnikami
Gotowy sos podajemy z jajkami i dekorujemy pozostałym groszkiem
Smacznego!!!