Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1053
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1053
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12978
Składniki
Boczek i cebule pokroić w kostkę . Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie . Zrobić puree .Do masy ziemniaczanej dodać boczek z cebulą z pośiekaną zieleniną doprawić pieprzem i solą .!!
Natłuszczonymi rękami formować małe kólki smażyć na tłuszczu i obsmażać aż nabiorą złotego koloru ..Dodajemy do mięs .