Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Składniki
Boczek i cebule pokroić w kostkę . Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie . Zrobić puree .Do masy ziemniaczanej dodać boczek z cebulą z pośiekaną zieleniną doprawić pieprzem i solą .!!
Natłuszczonymi rękami formować małe kólki smażyć na tłuszczu i obsmażać aż nabiorą złotego koloru ..Dodajemy do mięs .