Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe. pyszny dodatek do obiadu:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
cebule drobno siekamy i podsmarzamy na rumiany kolor. ser scieramy na tarce na duzych oczkach. serek philadelphia mieszamy z 3/4 sera zoltego i cebulka podsmarzona . doprawiamy sola i pieprzem (pikantne lepiej smakuja:) ) kapelusze pieczarek myjemy i nadziewamy nasza mikstura tak by siegala brzegu pieczarki. na koniec posypujemy resztka sera i wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. zapiekamy az ser sie przyrumieni :) smacznego