Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe. pyszny dodatek do obiadu:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Składniki
cebule drobno siekamy i podsmarzamy na rumiany kolor. ser scieramy na tarce na duzych oczkach. serek philadelphia mieszamy z 3/4 sera zoltego i cebulka podsmarzona . doprawiamy sola i pieprzem (pikantne lepiej smakuja:) ) kapelusze pieczarek myjemy i nadziewamy nasza mikstura tak by siegala brzegu pieczarki. na koniec posypujemy resztka sera i wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. zapiekamy az ser sie przyrumieni :) smacznego