Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na kotleciki z kraba, jest wiele, mnie zainspirował przepis, pochodzący z kuchni australijskiej, a mięso z kraba zastąpiłam paluszkami surimi.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94074
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2786
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3573
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1655
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2338
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94074
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2786
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3573
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1655
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2338
Składniki
Rozmrożone paluszki rozdrobić widelcem i dodać potarty ser, rozdrobione jajka ugotowane, szczypiorek posiekany oraz surowe jajko. Dodać wszystkie przyprawy. Formować małe kotleciki i smażyć na patelni teflonowej, ok.15 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego.