Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na kotleciki z kraba, jest wiele, mnie zainspirował przepis, pochodzący z kuchni australijskiej, a mięso z kraba zastąpiłam paluszkami surimi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Rozmrożone paluszki rozdrobić widelcem i dodać potarty ser, rozdrobione jajka ugotowane, szczypiorek posiekany oraz surowe jajko. Dodać wszystkie przyprawy. Formować małe kotleciki i smażyć na patelni teflonowej, ok.15 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego.