Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12857
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12857
Składniki
Jarmuż gotujemy w osolonej wodzie do 10 min. Przepuszczamy przez maszynkę .Bułkę namoczoną wmleku odćiskamy dodajemy i same żółdka ucieramy z jarmużem na końcu dodajemy ubitą pianę i delikatnie mieszamy ..
Formujemy kotlećiki w krztałćie gróbych kiełbasek obtaczamy w bułce smażymy na oleju . Kotlećki dobrze smakują z sosem grzybowym lub ketchupem