Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8480
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2972
Polecam.
Odsłon: 1725
Polecam.
Odsłon: 499
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8480
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2972
Polecam.
Odsłon: 1725
Polecam.
Odsłon: 499
Składniki
Jarmuż gotujemy w osolonej wodzie do 10 min. Przepuszczamy przez maszynkę .Bułkę namoczoną wmleku odćiskamy dodajemy i same żółdka ucieramy z jarmużem na końcu dodajemy ubitą pianę i delikatnie mieszamy ..
Formujemy kotlećiki w krztałćie gróbych kiełbasek obtaczamy w bułce smażymy na oleju . Kotlećki dobrze smakują z sosem grzybowym lub ketchupem