Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5522
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5540
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5522
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5540
Składniki
Jarmuż gotujemy w osolonej wodzie do 10 min. Przepuszczamy przez maszynkę .Bułkę namoczoną wmleku odćiskamy dodajemy i same żółdka ucieramy z jarmużem na końcu dodajemy ubitą pianę i delikatnie mieszamy ..
Formujemy kotlećiki w krztałćie gróbych kiełbasek obtaczamy w bułce smażymy na oleju . Kotlećki dobrze smakują z sosem grzybowym lub ketchupem