Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15100
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15100
Składniki
Jarmuż gotujemy w osolonej wodzie do 10 min. Przepuszczamy przez maszynkę .Bułkę namoczoną wmleku odćiskamy dodajemy i same żółdka ucieramy z jarmużem na końcu dodajemy ubitą pianę i delikatnie mieszamy ..
Formujemy kotlećiki w krztałćie gróbych kiełbasek obtaczamy w bułce smażymy na oleju . Kotlećki dobrze smakują z sosem grzybowym lub ketchupem