Przekąski Przepis na:
KOTLETY DZIAŁKOWCA

Składniki
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Reklama
Reklama
Przygotowanie
-
Jarmuż gotujemy w osolonej wodzie do 10 min. Przepuszczamy przez maszynkę .Bułkę namoczoną wmleku odćiskamy dodajemy i same żółdka ucieramy z jarmużem na końcu dodajemy ubitą pianę i delikatnie mieszamy ..
-
Formujemy kotlećiki w krztałćie gróbych kiełbasek obtaczamy w bułce smażymy na oleju . Kotlećki dobrze smakują z sosem grzybowym lub ketchupem
Komentarze do przepisu (3)

fichar 24 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Odmiana kapusyy kolor żielony rośnie do metra .!!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

inezis 24 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
jarmuz...0 Kto głosował? | Odpowiedz

inezis 24 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
co to takiego jamuz?0 Kto głosował? | Odpowiedz