Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 33
Dodano: 12.03.2009
Odsłon: 29448
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Zmieszać wszystkie składniki.
Obtaczać w bułce tartej.
Smażyć do na złoty kolor.
Po usmażeniu polać sosem pieczarkowym. SMACZNEGO!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (9)

EMIGRANT 19 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
Mmam pytanie do izunia10 i agnj41, powiedzcie mi gdzie przed w środku i na końcu przepisu jest mowa o dietetyczności?. Uważam że osoba która chce dbać o swoją linię i uważa że jakiś przepis jest zbyt syty żeby go dla siebie zrobić, to po prostu nie robi tego. Ja zrobiłem te kotlety i mają o mnie 3 plusy.Po pirwsze : Łatwe do wykonania.
Po drugie : Można przygotować z tego co zostaje w lodówce.
Po trzecie : jest to naprawdę tania potrawa.
2 Kto głosował? | Odpowiedz

Eiffel84 28 maja 2009Zgłoś do usunięcia
super przepis - zamiast sera czy szynki mozna wrzucić cokolwiek. Robie je już drugi raz i są świetne na ciepło jak i na zimno !!2 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 20 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Super pomysł, uwielbiam ryż pod różną postacią. Kolejny pomysł do mojej kolekcji ;)2 Kto głosował? | Odpowiedz

izunia10 15 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Jeśli są to kotlety z białego ryżu z dodatkiem sera żółtego roztopionego pod wpływem smażenia, to nie możemy mówić tu o daniu dietetycznym.0 Kto głosował? | Odpowiedz

ASIK0011 15 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Czy jajko dodajemy surowe, czy musimy je wcześniej ugotować i zetrzeć..?0 Kto głosował? | Odpowiedz

agnj41 15 marca 2009Zgłoś do usunięcia
z dietą to ma raczej niewiele wspólnego0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 13 marca 2009Zgłoś do usunięcia
no , to fajny sposób na ryż jest2 Kto głosował? | Odpowiedz

renatka77 12 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Tak,tylko nie rozgotować.2 Kto głosował? | Odpowiedz

farfalla 12 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Wyglada bardzo smacznie! Mam jedno pytanie, czy ryz nalezy wczesniej ugotowac?10 Kto głosował? | Odpowiedz