Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ciekawa przekąska, zamiast chips''ów, paluszków, krakersów itp.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 93
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 201
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 93
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1206
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 201
Składniki
Pokroić cebule w całe krążki i oddzielić je od siebie. Przygotować ciasto naleśnikowe z odrobiną soli, pieprzu, papryki, kilkoma kroplami sosu tabasco lub innymi przyprawami. Po kolei krążki z cebuli maczać w cieście i wrzucać na rozgrzany olej (najlepiej głęboki np.do frytkownicy). Usmażone i zarumienione kółeczka wykładamy na papierowe ręczniki aby odsączył się z nich tłuszcz. Życzę smacznego!