Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ciekawa przekąska, zamiast chips''ów, paluszków, krakersów itp.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19238
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19238
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Pokroić cebule w całe krążki i oddzielić je od siebie. Przygotować ciasto naleśnikowe z odrobiną soli, pieprzu, papryki, kilkoma kroplami sosu tabasco lub innymi przyprawami. Po kolei krążki z cebuli maczać w cieście i wrzucać na rozgrzany olej (najlepiej głęboki np.do frytkownicy). Usmażone i zarumienione kółeczka wykładamy na papierowe ręczniki aby odsączył się z nich tłuszcz. Życzę smacznego!