Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ciekawa przekąska, zamiast chips''ów, paluszków, krakersów itp.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8643
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8643
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Pokroić cebule w całe krążki i oddzielić je od siebie. Przygotować ciasto naleśnikowe z odrobiną soli, pieprzu, papryki, kilkoma kroplami sosu tabasco lub innymi przyprawami. Po kolei krążki z cebuli maczać w cieście i wrzucać na rozgrzany olej (najlepiej głęboki np.do frytkownicy). Usmażone i zarumienione kółeczka wykładamy na papierowe ręczniki aby odsączył się z nich tłuszcz. Życzę smacznego!