Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ciekawa przekąska, zamiast chips''ów, paluszków, krakersów itp.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1864
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 336
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 429
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 618
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1864
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 336
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 429
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 618
Składniki
Pokroić cebule w całe krążki i oddzielić je od siebie. Przygotować ciasto naleśnikowe z odrobiną soli, pieprzu, papryki, kilkoma kroplami sosu tabasco lub innymi przyprawami. Po kolei krążki z cebuli maczać w cieście i wrzucać na rozgrzany olej (najlepiej głęboki np.do frytkownicy). Usmażone i zarumienione kółeczka wykładamy na papierowe ręczniki aby odsączył się z nich tłuszcz. Życzę smacznego!