Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i ciekawa przekąska, zamiast chips''ów, paluszków, krakersów itp.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1229
Składniki
Pokroić cebule w całe krążki i oddzielić je od siebie. Przygotować ciasto naleśnikowe z odrobiną soli, pieprzu, papryki, kilkoma kroplami sosu tabasco lub innymi przyprawami. Po kolei krążki z cebuli maczać w cieście i wrzucać na rozgrzany olej (najlepiej głęboki np.do frytkownicy). Usmażone i zarumienione kółeczka wykładamy na papierowe ręczniki aby odsączył się z nich tłuszcz. Życzę smacznego!