Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale smakuje
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20841
Składniki
Zmazdzony czosnek wymieszać z posiekaną papryką pepperoni,sokiem z cytryny i koperkiem - gotową mieszanką zalać krewetki i odstawić na 5 godzin. Jedno Awokado sparzyć, skórkę zetrzeć na długie paski reszte pokroić w większą koske, reszte awokado obrać ze skórki również pokroić, grapefruta obrać dokładnie ze skórki starająć się wykrajać plasterki miąższu z pomiędzy białej błony ,która ma gorzki posmak, pokrojony owoc ułożyć z avokado na półmisku na to wyłożyć krewetki wraz z marynatą.