Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8467
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8467
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Składniki
Natrzeć kurczaka oregano i pieprzem. Pozostawić na pół godzinki. Następnie zmieszać oliwę z oliwek z białym winem i marynować w nim kurczaka ok. 6 godzin. Tak przygotowanego kurczaka piec w piekarniku lub na grillu. Podawać z ryżem lub frytkami. Smacznego:)