Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34147
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113595
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34147
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113595
Składniki
przygotować zalewę: sos sojowy+miód ( rozpuścić w odrobinie gorącej wody)+czosnek+pieprz+pieprz cayenne
zalać skrzydełka zalewą i pozostawić na 30 min
obsmażyć kurczaka z każdej strony
wlać zalewę do obsmażonego kurczaka i pozostawić wszystko na wolnym ogniu, mieso zmięknie