Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
przygotować zalewę: sos sojowy+miód ( rozpuścić w odrobinie gorącej wody)+czosnek+pieprz+pieprz cayenne
zalać skrzydełka zalewą i pozostawić na 30 min
obsmażyć kurczaka z każdej strony
wlać zalewę do obsmażonego kurczaka i pozostawić wszystko na wolnym ogniu, mieso zmięknie