Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1130
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1130
Składniki
Ryż ugotować na sypko z odrobiną curry, pierś z kurczaka oczyścić z błony opłukać i pokroić na małe kawałki,posolić, małą łyżeczke miodu wymieszać z dużą łyżką musztardy-gotową mieszanke wylać na pierść z kurczaka pozostawić w lodówce na minimum 30 minut, poo tym czasie podsmażyć na patelni na złoto, dodać pokrojonego w kostke ananasa,ugotowany ryż - przesmażyć wszystko na patelni około 2 minuty - dodać rodzynki, wymieszać i gotowe. Smacznego