Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Składniki
Ryż ugotować na sypko z odrobiną curry, pierś z kurczaka oczyścić z błony opłukać i pokroić na małe kawałki,posolić, małą łyżeczke miodu wymieszać z dużą łyżką musztardy-gotową mieszanke wylać na pierść z kurczaka pozostawić w lodówce na minimum 30 minut, poo tym czasie podsmażyć na patelni na złoto, dodać pokrojonego w kostke ananasa,ugotowany ryż - przesmażyć wszystko na patelni około 2 minuty - dodać rodzynki, wymieszać i gotowe. Smacznego