Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, smacznie, na ciepło
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Ugotowac makaron najlepiej kokardki w osolonej wodzie. Boczek wędzony 15dkg na osobę pokroić w paseczki, 1 średnia cebulka na osobę pokroić w kosteczkę - podsmażyć na złoto, zdjac z ognia dodać smietanę 36% wymieszać i żółtko dla zagęszczenia sosu. Polać kluchy i posypać świeżo mielonym pieprzem, dodać parmezan (raczej nie dosalać)