Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako zakąska, samodzielne danie bądź dodatek:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
Makaron gotujemy. Cebulkę podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni ( najlepiej wybrać tę patelnie, do której nic nie przywiera-teflonową), dodać sól, pieprz. Ugotowany makaron wrzucić na patelnię, posypać serem pokrojonym w kostkę, ok 1cmx1cm. Gdy zacznie się rozpuszczać, dodać gałkę muszkatołową oraz majeranek. Podsmażać ok 10 min. Sos: zmieszać wszystkie składniki. Gotowe danie polać sosem, smacznego:)