Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponoć przydatne przy spożywaniu "wody ognistej" :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 157
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 209
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1289
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 157
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 209
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1289
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Na dno słoika ułożyć czosnek, chrzan i koper.
Ułożyć ciasno ogórki.
Zalać osoloną ciepłą wodą. Na wierzch położyć piętkę chleba.
Przykryć talerzykiem, żeby ograniczyć dostęp powietrza.
Po 3 dniach można zagryzać. Chyba, że pogoda będzie chłodna to może to potrwać troszkę dłużej.