Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonałe do pieczywa z grilla, jak również jako przystawka na przyjęciu
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 298
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3636
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 298
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3636
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Składniki
- 2 kostki dobrego masła (min 80% tłuszczu mlecznego) - 3 ząbki czosnku - łyżka koperku posiekanego - łyżka czosnku niedźwiedziego (może być nataka pietruszki) - łyżeczka ziół prowansalskich - łyżeczka przyprawy do pomidorów z mozzarellą vegeta natur - sól, pieprz ziołowy
Miękkie masło wymieszać dokładnie z przyprawami i wgniecionym czosnkiem. Najlepiej kilka godzin przed podaniem, by masełko nabrało mocy. DELICJE:)