Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli ruskich pierogów i nie tylko:)
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 3228
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 13412
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 225
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 3228
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 13412
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 225
Składniki
Naleśniki smażymy wg własnego uznania. Przygotowujemy farsz jak na ruskie pierogi ziemniaki, twaróg, pod smażana cebulka, dodajemy pieprz, sól. Gotowe naleśniki smarujemy farszem, zawjając jak krokiety. Toczymy je w jajku i bułce tartej, smażymy na rumiano. Gotowe naleśniki przed podaniem polewamy kwaśną śmietaną i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem. PYCHA, smacznego!