Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli ruskich pierogów i nie tylko:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1606
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1373
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1417
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1443
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1606
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1373
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1417
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1443
Składniki
Naleśniki smażymy wg własnego uznania. Przygotowujemy farsz jak na ruskie pierogi ziemniaki, twaróg, pod smażana cebulka, dodajemy pieprz, sól. Gotowe naleśniki smarujemy farszem, zawjając jak krokiety. Toczymy je w jajku i bułce tartej, smażymy na rumiano. Gotowe naleśniki przed podaniem polewamy kwaśną śmietaną i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem. PYCHA, smacznego!