Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 706
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 706
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Składniki
Usmażyć naleśniki na słono ( tak jak zwykłe tylko zamiast cukru dodać sól bądź wegetę. Parówki przekroić na pół.
Na usmażonym i ostudzonym naleśniku rozmarować troche ketchupu, położyć plaster sera i parówkę. Zwijać jak krokiety.
Zrobione "krokiety" obtoczyc w jajku i bułce. Smażyc na oleju na złoty kolor.
Podawać z czerwonym barszczem lub sosem pomidorowym.
Smacznego!