Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 47
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 46
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3114
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 47
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 46
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3114
Składniki
Usmażyć naleśniki na słono ( tak jak zwykłe tylko zamiast cukru dodać sól bądź wegetę. Parówki przekroić na pół.
Na usmażonym i ostudzonym naleśniku rozmarować troche ketchupu, położyć plaster sera i parówkę. Zwijać jak krokiety.
Zrobione "krokiety" obtoczyc w jajku i bułce. Smażyc na oleju na złoty kolor.
Podawać z czerwonym barszczem lub sosem pomidorowym.
Smacznego!