Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4206
Składniki
Usmażyć naleśniki na słono ( tak jak zwykłe tylko zamiast cukru dodać sól bądź wegetę. Parówki przekroić na pół.
Na usmażonym i ostudzonym naleśniku rozmarować troche ketchupu, położyć plaster sera i parówkę. Zwijać jak krokiety.
Zrobione "krokiety" obtoczyc w jajku i bułce. Smażyc na oleju na złoty kolor.
Podawać z czerwonym barszczem lub sosem pomidorowym.
Smacznego!