Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można jeść z ketchupem.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1687
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 265
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 575
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1687
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 265
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 575
Składniki
usmażyć naleśniki. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. do tego wrzucamy umyte i starte na tarce (grube oczka) pieczarki. gdy pieczarki zmiękną dodajemy mąkę. zdejmujemy z ognia i wrzucamy ser również starty tak jak pieczarki. Farsz nakładamy na naleśniki i zawijamy w kopertę, układamy na blaszce i pieczemy ok 15 - 20 minut w piekarniku.Smacznego!!!!!!!!!!!