Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki można jeść z ketchupem.
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 84
Smaczny i szybki pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia. Polecam.
Odsłon: 258
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 84
Smaczny i szybki pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
usmażyć naleśniki. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. do tego wrzucamy umyte i starte na tarce (grube oczka) pieczarki. gdy pieczarki zmiękną dodajemy mąkę. zdejmujemy z ognia i wrzucamy ser również starty tak jak pieczarki. Farsz nakładamy na naleśniki i zawijamy w kopertę, układamy na blaszce i pieczemy ok 15 - 20 minut w piekarniku.Smacznego!!!!!!!!!!!