Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak Neapolu w Waszej kuchni
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Składniki
Mozzarellę i pomidory pokroić w plastry. Ser rozłożyć na talerzu promieniście, położyć na nim plastry pomidora oraz po liściu bazylii. Całość posolić według uznania i skropić oliwą. Nam najlepiej smakuje z grzankami z wiejskiego chleba. Jeszcze tylko odrobinę włoskiej muzyki i dolce vita! Buon appetito!