Do góry

Przekąski Przepis na:

Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 189

Dodano:

Odsłon: 10809

Dziecinnie prosty i szybki przepis.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ciasto podzielić na 6 porcji. Na każdej porcji ułożyć ser i parówkę. Zawinąć i piec w piekarniku zgodnie z czasem i temperaturą podaną na opakowaniu ciasta francuskiego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kasiagie 10 grudnia 2013 pyszne. :) robię podobnie, dodaje jeszcze tylko czerwoną paprykę. :))

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń