Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 155
Dodano: 07.01.2011
Odsłon: 6558
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
( na około 2 kromki dużego chleba lub 1 większą bułkę)
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo - powyżej 5 min od momentu gdy woda zacznie wrzeć. Obieramy je i kroimy w bardzo drobną kostkę. Jajka wrzucamy do miseczki, dodajemy do nich pietruszkę, śmietanę lub jogurt, imbir i mieszamy. Próbujemy i doprawiamy "pod siebie" pieprzem i solą.
zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

irma 07 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Pasta prosta w wykonaniu i sądząc po składnikach na pewno będzie nam smakowała. Jutro zrobię na śniadanie. Pozdrawiam.2 Kto głosował? | Odpowiedz