Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie, smaczne i light.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1355
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1355
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
Tuńczyka wyjąć z puszki, odsączyć, wrzucić do miski i rozdrobnić widelcem. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać do tuńczyka. Pokroić ogórka w kostkę, dodać do tuńczyka.
Posolić i popieprzyć do smaku, dodać jogurt i majonez, wymieszać i jeść.
Majonezu i jogurtu dodać ile kto chce, ja wolę w tej ilości, żeby było light.