Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie, smaczne i light.
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Tuńczyka wyjąć z puszki, odsączyć, wrzucić do miski i rozdrobnić widelcem. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać do tuńczyka. Pokroić ogórka w kostkę, dodać do tuńczyka.
Posolić i popieprzyć do smaku, dodać jogurt i majonez, wymieszać i jeść.
Majonezu i jogurtu dodać ile kto chce, ja wolę w tej ilości, żeby było light.