Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne figi z kozim serem i miodem sa doskonala kombinacja smakowa. Moj ulubiony starter. Po za tym danie jest barzdo latwe Jesli ktos nie lubi koziego sera to figi mozna podac jako deser z lodami waniliowymi i miodem
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 154
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 377
Składniki
Figi naciac tak zeby powstaly 4 cwiartki, wsadzic do piekarnika rozgrzanego do 110*C, na ok 4 godziny, lub do piekarnika rozgrzanego do 50*C na cala noc
chleb wsadzic do tostera lub pod grill, posmarowac kozim serem
Gotowe figi rozlozyc na chlebie i polac miodem