Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 398
Dodano: 18.02.2008
Odsłon: 4224
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
jabłka umyc odkroic gore jabłek (z ogonkiemi) środek wydrązyc (ale nie cały) , miód wymieszać z cynamonem (mozna tez z migdalami albo rodzynkami) białka ubic na sztywna piane, do środka wydrązonych jabłek dodac troche miodu z cynamonem i ubite białka(mozna ubic tez z dodatkiem cukru pudru ale uwazam ze wtedy deser jest za słodki) a nastepnie przykryć ściętym wierzchem od jabłka , dac do piekarnika na ok 180stopni piec ok 20 min
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 07 listopada 2008Zgłoś do usunięcia
to jest obrzydliwefujjjj bllee
:(p
0 Kto głosował? | Odpowiedz