Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla osób w każdym wieku.
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 283
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 41
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 283
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 41
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach tak aby w połowie były miękkie. Przeciąć jej na połówki i wyrzucić środki. Zostawiamy te kawałki przy których są skórki. Pokroić bekon z drobną kosteczkę i podsmażyć na maśle tak aby zrobił się chrupki. Na kawałki ugotowanych ziemniaków nałóż bekon i starty ser. Następnie włóż do piekarnika na tak długo, aż ser się roztopi.