Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 849
Dodano: 22.11.2007
Odsłon: 40952
Ziemniaki ugotować w mundurkach tak aby w połowie były miękkie. Przeciąć jej na połówki i wyrzucić środki. Zostawiamy te kawałki przy których są skórki. Pokroić bekon z drobną kosteczkę i podsmażyć na maśle tak aby zrobił się chrupki. Na kawałki ugotowanych ziemniaków nałóż bekon i starty ser. Następnie włóż do piekarnika na tak długo, aż ser się roztopi.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

szynszylka 26 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
pychotka - super przepis15 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 07 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
mnie sie wydaje ze na pewno sa pyszne musze to wypróbowac15 Kto głosował? | Odpowiedz