Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pizze i placki ziemniaczane będzie się zachwycać
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88276
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11646
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1812
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88276
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11646
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1812
Składniki
Przygotować wszystkie składniki pizzy (wg upodobania i dzisiejszej zachcianki) na wierzch pizzy
Przygotować ciasto jak na placki ziemniaczane (troszkę gęściejsze), na większą patelnie wlać trochę oleju rozgrzać, wylać przygotowane ciasto i smażyć z jednej strony aż będą chrupiące boki, zdjąć z ognia, przewrócić na druga stronę, przykryć składnikami i przysypać serem, postawić na mniejszym ogniu i przykryć pokrywką.