Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pizze i placki ziemniaczane będzie się zachwycać
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Przygotować wszystkie składniki pizzy (wg upodobania i dzisiejszej zachcianki) na wierzch pizzy
Przygotować ciasto jak na placki ziemniaczane (troszkę gęściejsze), na większą patelnie wlać trochę oleju rozgrzać, wylać przygotowane ciasto i smażyć z jednej strony aż będą chrupiące boki, zdjąć z ognia, przewrócić na druga stronę, przykryć składnikami i przysypać serem, postawić na mniejszym ogniu i przykryć pokrywką.