Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska idealna na ciepło jak i na zimno
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36043
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 173
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 310
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 374
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36043
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 173
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 310
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 374
Składniki
Mąkę kukurydzianą, 1 jajko, mleko, sòl, pieprz oraz kurkume dodajemy do miski i mieszamy tak jak na ciasto naleśnikowe. Później dodajemy kukurydze. Można dodać odrobinę oleju. Na rozgrzanej patelni smażymy małe placuszki.
Sos czosnkowy: Jogurt typu greckiego, czosnek, szczypta soli, pieprzu oraz bazylii