Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska idealna na ciepło jak i na zimno
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8273
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8273
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Składniki
Mąkę kukurydzianą, 1 jajko, mleko, sòl, pieprz oraz kurkume dodajemy do miski i mieszamy tak jak na ciasto naleśnikowe. Później dodajemy kukurydze. Można dodać odrobinę oleju. Na rozgrzanej patelni smażymy małe placuszki.
Sos czosnkowy: Jogurt typu greckiego, czosnek, szczypta soli, pieprzu oraz bazylii