Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakują na gorąco i na zimno
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Ziemniaki starkować ,dodać 2 jajka,mąkę, sól przyprawy.Mięso mielone wymieszać z jajkiem i przyprawami .Na rozgrzany tłuszcz wlać 2 łyżki ciasta ziemniaczanego ,na środek cienki placuszek mięsa mielonego i ponownie 2 łyżki ciasta.Podsmażyć chwilę z jednej strony ,delikatnie przewrócić i usmażyć z drugiej strony. Powinno się to robić na małym ogniu ,aby mięso w środku placka zdążyło się też usmażyć.