Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakują na gorąco i na zimno
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10201
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10201
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Składniki
Ziemniaki starkować ,dodać 2 jajka,mąkę, sól przyprawy.Mięso mielone wymieszać z jajkiem i przyprawami .Na rozgrzany tłuszcz wlać 2 łyżki ciasta ziemniaczanego ,na środek cienki placuszek mięsa mielonego i ponownie 2 łyżki ciasta.Podsmażyć chwilę z jednej strony ,delikatnie przewrócić i usmażyć z drugiej strony. Powinno się to robić na małym ogniu ,aby mięso w środku placka zdążyło się też usmażyć.