Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 502
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10219
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13463
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2724
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 502
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10219
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13463
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2724
Składniki
Do maki dodajemy zoltka,maslo,proszek,cukier waniliowy i dobrze wyrabiamy. podzielic ciasto na trzy czesci. jedna czesc polozyc na dno blachy i posmarowac dzemem a nastepnie posypac orzechami. druga czesc zagnisc z kakao i utrzec na tartce na orzechy. bialaka ubic na piane i dodac 1 szkl cukru. wlac i przykryc trzecia biala warstwa starta. piec ok 40 min na zloty kolor posypac cukrem pudrem;)