Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2288
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Składniki
Do maki dodajemy zoltka,maslo,proszek,cukier waniliowy i dobrze wyrabiamy. podzielic ciasto na trzy czesci. jedna czesc polozyc na dno blachy i posmarowac dzemem a nastepnie posypac orzechami. druga czesc zagnisc z kakao i utrzec na tartce na orzechy. bialaka ubic na piane i dodac 1 szkl cukru. wlac i przykryc trzecia biala warstwa starta. piec ok 40 min na zloty kolor posypac cukrem pudrem;)