Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17010
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17010
Składniki
Do maki dodajemy zoltka,maslo,proszek,cukier waniliowy i dobrze wyrabiamy. podzielic ciasto na trzy czesci. jedna czesc polozyc na dno blachy i posmarowac dzemem a nastepnie posypac orzechami. druga czesc zagnisc z kakao i utrzec na tartce na orzechy. bialaka ubic na piane i dodac 1 szkl cukru. wlac i przykryc trzecia biala warstwa starta. piec ok 40 min na zloty kolor posypac cukrem pudrem;)