Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie pestek z dyni! Nie wyrzucaj ich! Wystarczy wymieszać je z kilkoma przyprawami i cieszyć się szybką oraz zdrową przekąską!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 251
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 93
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 251
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 93
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 62
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200°C z funkcją termoobiegu.
Umyte i lekko osuszone pestki dyni wymieszać w misce z przyprawami, oliwą oraz syropem klonowym.
Wyłożyć pestki na blachę do pieczenia i piec około 10 minut, uważając, by się nie przypaliły.