Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie pestek z dyni! Nie wyrzucaj ich! Wystarczy wymieszać je z kilkoma przyprawami i cieszyć się szybką oraz zdrową przekąską!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15870
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6415
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15870
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6415
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200°C z funkcją termoobiegu.
Umyte i lekko osuszone pestki dyni wymieszać w misce z przyprawami, oliwą oraz syropem klonowym.
Wyłożyć pestki na blachę do pieczenia i piec około 10 minut, uważając, by się nie przypaliły.