Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie pestek z dyni! Nie wyrzucaj ich! Wystarczy wymieszać je z kilkoma przyprawami i cieszyć się szybką oraz zdrową przekąską!
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2820
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 115
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5271
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1006
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2820
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 115
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5271
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 1006
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200°C z funkcją termoobiegu.
Umyte i lekko osuszone pestki dyni wymieszać w misce z przyprawami, oliwą oraz syropem klonowym.
Wyłożyć pestki na blachę do pieczenia i piec około 10 minut, uważając, by się nie przypaliły.