Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny sposób na wykorzystanie pestek z dyni! Nie wyrzucaj ich! Wystarczy wymieszać je z kilkoma przyprawami i cieszyć się szybką oraz zdrową przekąską!
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2156
Królowa grilla :)
Odsłon: 1419
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 260
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2156
Królowa grilla :)
Odsłon: 1419
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 260
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200°C z funkcją termoobiegu.
Umyte i lekko osuszone pestki dyni wymieszać w misce z przyprawami, oliwą oraz syropem klonowym.
Wyłożyć pestki na blachę do pieczenia i piec około 10 minut, uważając, by się nie przypaliły.