Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne przekąski na wieczorne seanse.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118147
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8423
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2160
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1549
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118147
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8423
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2160
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1549
Składniki
Z ciasta wycinamy kółka. Kroimy z paski wędlinę, ser, warzywa. Układamy na krążku z ciasta i zawijamy. Wcześniej roztrzepanym jajkiem smarujemy nasze paluszki i obtaczamy w sezamie, i przyprawach. Układamy na blasze i wstawiamy do nagrzanego piekarnika (230 stopni) na ok 10 minut. Nasze paluszki możemy podawać z różnego rodzaju sosami.