Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
Składniki
Ziarna slonecznika zrumienic na patelni bez tluszczu, wlac sos sojowy , wymieszac , ostudzic. Grzyby oczyscic, pokroic na kawalki. Cebule obrac, posiekac. Mieso wyrobic z grzybami , cebula, natka ,twarogiem, jajkami , platkami , slonecznikiem i szczypta soli i pieprzu. Z masy uformowac 12 klopsikow i usmazyc na zloty kolor na oleju.