Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre zarówno jako śniadanie i przystawka do obiadu.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Ugotować ziemniaki w wodzie z dodatkiem soli i kilku łyżek oliwy z oliwek. Ziemniaki odcedzić. Rozbić dodając przy tym posiekaną cebulkę, masło, łyżkę wina i łyżkę soku z cytryny. Zostawić kilka ugotowanych ziemniaków do dekoracji. Łyżką nałożyć na talerz puree. Na tym usmażone kawałki wieprzowiny smażone na oleju z ulubionymi przyprawami. Udekorować kawałkami ziemniaków z oliwą z oliwek.