Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny(zdrowszy) sposób na puree
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 338
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4429
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1870
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31481
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 338
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4429
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1870
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31481
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować. Czosnek upiec w "ubranku" w piekarniku (ok 40 minut).
Do ziemniaków wycisnąć upieczony czosnek, dodać 3 łyżki oliwy, zmielić blenderem lub utłuc.
Podawać ze świeżo posiekanymi ziołami- ja lubię z kolendrą, ale pyszne jest także z koperkiem
Jako dodatek do mięs, warzyw. Przepis z programu Jedz i chudnij TVN Style:)