Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i ładnie na nieprzewidzianych gości.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Składniki
czosnek obieramy i przecieramy przez praskę następnie mieszamy z majonezem.
żółty ser ścieramy na tarce o małych oczkach.pomidory myjemy i kroimy w talarki.
na każdy talarek nakładamy płaską łyżeczkę majonezu z czosnkiem pomidorki posypujemy startym żółtym serem.SMACZNEGO!!!