Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31043
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5823
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31043
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5823
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Mielimy i mieszamy z chrzanem. Przyprawiamy solą do smaku. Masa ma wyjść bardzo ostra. Na następny dzień nieco straci ostry smak.
Na plastry szynki nakładamy masę, zwijamy w roladki. Układamy na półmisek. Dekorujemy zieleniną, pomidorem i ogórkiem.