Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8489
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2978
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 501
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8489
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2978
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 501
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Mielimy i mieszamy z chrzanem. Przyprawiamy solą do smaku. Masa ma wyjść bardzo ostra. Na następny dzień nieco straci ostry smak.
Na plastry szynki nakładamy masę, zwijamy w roladki. Układamy na półmisek. Dekorujemy zieleniną, pomidorem i ogórkiem.