Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1029
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1029
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Mielimy i mieszamy z chrzanem. Przyprawiamy solą do smaku. Masa ma wyjść bardzo ostra. Na następny dzień nieco straci ostry smak.
Na plastry szynki nakładamy masę, zwijamy w roladki. Układamy na półmisek. Dekorujemy zieleniną, pomidorem i ogórkiem.